Slet din konto
Sidst opdateret: 23. juni 2026
Overblik
Denne side forklarer, hvordan du sletter din SquadX-konto, og hvad der sker med dine data. Den gælder for spillere, der bruger SquadX-mobilappen. Trænere og klubadministratorer skal kontakte os på hello@squadx.app for at slette en trænerkonto.
Sådan sletter du din konto (i appen)
- Åbn SquadX-mobilappen og log ind.
- Tryk på Indstillinger (tandhjulsikonet) øverst til venstre.
- Tryk på Slet konto og bekræft.
Dit login fjernes med det samme, og du bliver logget ud. Denne handling kan ikke fortrydes.
Hvad der bliver slettet
- Dit login (e-mail/adgangskode eller Google-login) og din adgang til appen.
- Dine personlige oplysninger: e-mail, telefon, kontaktoplysninger på værge/forælder, fødselsdato og højde/vægt.
- Dine push-notifikationstokens for enheden og dine notifikationer i appen.
Hvad din klub beholder
Din klub beholder en minimal trupregistrering — dit navn og holdtilhørsforhold plus holdets træningshistorik (fremmøde og evalueringer) — som holdets eget dokument. Det gør, at en træner kan genkende din plads, hvis du senere vender tilbage med en invitationskode. Den indeholder ingen kontaktoplysninger efter sletningen.
Hvis du også vil have denne trupregistrering slettet helt, har du ret til at anmode om det: kontakt din klub/træner, eller skriv til os på hello@squadx.app, og vi hjælper (vi kan have behov for at bekræfte din identitet).
Kan du ikke få adgang til appen?
Hvis du ikke kan logge ind for at gennemføre trinnene ovenfor, kan du skrive til hello@squadx.app fra den adresse, der er knyttet til din konto (eller med nok oplysninger til at identificere din registrering), og vi behandler anmodningen om sletning.
Se også vores privatlivspolitikken.